Társvállalati közzététel

Minek fizetnek?

Az általunk áttekintett kaszinók némelyike ​​kompenzálhatja a szövegírás költségeit, és ajánló linkeket adhat nekünk. Ha ezen a linken keresztül regisztrál a kaszinó webhelyére, kapunk egy kis borravalót további költségek nélkül.

Miért vagyunk felelősek?

Felelősséget vállalunk a kaszinóértékelések valóságtartalmáért a közzétételük időpontjáig. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy naprakészen tartsuk őket, és havonta ellenőrizzük a tényeket. azonban nincs hatással . Az Általános Szerződési Feltételek, a bónuszértékek, a játékok választékának és egyéb játékelemeknek bármilyen változása miatti kifogásokat közvetlenül a szerencsejáték-platformokhoz kell utalni.

A magunk részéről hálásak lennénk, ha visszajelzést adna az oldalunkon előforduló pontatlanságokról. Nyugodtan töltse ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon.

Miért bízhat meg a GamblingORB értékelésében?

A kaszinó-értékelési platformok gyorsan növekvő nemzetközi hálózata vagyunk. GamblingORB nem csak egy név – ez egy márka, amelynek hírneve értékes . Minden szövegsor mögött valódi emberek állnak, akik olyanok, mint te, és online kaszinókban töltik szerencsejátékkal a szabadidejüket. Szeretnénk megosztani veletek szenvedélyünket, és reméljük, hogy jó élményben lesz része oldalunkon, és újra visszatér. Értékeinkről bővebben a GamblingORB Honlapján .

Vissza a tetejére