Szerencsejáték felelősségteljesen

Az online szerencsejáték a szórakozásról szól. Arról szól, hogy élvezd az új játékokkal járó kihívást, és szembeállítsd az eszedet a gépekkel, a fogadótársakkal és az élő osztókkal. A páratlan nyeremény vagy főnyeremény megszerzése további izgalmat is jelent. De fontos a felelősségteljes szerencsejáték, és mi itt a Gambling ORB-nél mindig ezt ajánljuk.

Abban a pillanatban, amikor a fő cél az online szerencsejátékkal az, hogy pénzt nyerj, meg kell állnod, és át kell gondolnod a prioritásaidat. A célod a szórakozás legyen, és ha közben nyersz néhány AUD-t, kezeld bónuszként. A felelősségteljes szerencsejáték arról szól, hogy ne költsön olyan pénzt, amit nem engedhet meg magának.

Az online pokik vagy kaszinó asztali játékok nagyszerű szórakozási forma. Mindaddig, amíg felelősségteljesen játszol, ez egy nagyszerű módja a szabadidő eltöltésének.

De ha Ön vagy egy ismerőse a függővé válás jeleit mutatja, tudnod kell, mit kell tenned, és ez a GamblingORB cikk erről szól.

Tartalomjegyzék

  A fizetős szórakozás másik formája

  A fizetős szórakozás másik formájaMindannyiunkat szórakoztatni kell. Minden munka és semmi játék teszi Jacket (vagy Jillt) unalmas fiúvá (vagy lánnyal), ahogy a mondás tartja. Magyarország a legtöbb szórakozás pénzbe kerül. Kirándulás moziba, ülőhelyek az operában, akár egy este a helyi kocsmában a haverokkal; ezek mindegyike pénzbe kerül, és az online fogadás sem más.

  A különbség az, hogy néhány dollárt nyerhetsz, ha online poki-t vagy blackjacket vagy bármi mást játszol. Ez az izgalom, vagy ami még rosszabb, az elvárás, ami bajba sodorhatja. Tudnod kell felelősségteljesen játszani, ha pedig nem tudsz, akkor meg kell tanulnod.

  A felelősségteljes szerencsejáték némi kutatással kezdődik

  A felelősségteljes szerencsejáték némi kutatással kezdődikSoha ne rohanjon bele semmibe vakon. Amikor először próbál ki valamit, egy kis kutatást kell végeznie, hogy tudja, mibe keveredik. Nem kezdenél el például blackjack-et játszani, ha nem lennél tisztában a szabályokkal, ugye? Ugyanez vonatkozik az online szerencsejáték bármely formájára.

  Vessen egy pillantást néhány magyar weboldalra. Ne regisztráljon és ne játsszon; Ez csak kutatás, ezért csak nézze meg őket. Tekintse meg feltételeiket. Ha vannak olyan szavak, amelyek jelentését nem ismeri, például a „fogadási követelmények”, vizsgálja meg ezeket a szavakat kifejezetten. Nézzen meg néhány szerencsejátékkal kapcsolatos közösségi médiát és csevegőoldalt.

  Néhány korlát beállítása a szerencsejáték előtt

  Túl könnyű elragadtatni a pillanatot. Tehát be kell állítani néhány korlátot.

  #1 Szerencsejáték-menet pénzkorlát beállítása

  Néhány korlát beállítása a szerencsejáték előttHa korlátozza, hogy egy szerencsejátékon hány magyar dollárt hajlandó elkölteni, jó kiindulópont a felelős szerencsejáték etikához. Már tudnia kell, mennyi szabad készpénze maradt a számlák és a megélhetési költségek kifizetése után. Ez az egyetlen pénz, amelybe bele kell csapnia. Soha ne próbálja meg elkölteni azt, ami nincs.

  #2 Szerencsejáték-szakasz időkorlátjának beállítása

  Miután eldöntötte a készpénzes limitet, a következő lépés a felelősségteljes szerencsejátékra való felkészülés útján az, hogy minden online játékmenetnél időkorlátot szabjon. Túl könnyű elragadtatni a pillanatot, és minél hosszabb a munkamenet, valószínűleg annál több dollárt költ. Tehát állítson be egy időkorlátot, és tartsa be.

  Irányítsd viselkedésedet szerencsejáték közben

  Minden nagyon rendben van, jó szándékkal indulunk. Ám ha félreesnek, amint bekapcsolódik egy online fogadási munkamenetbe, bajba kerülhet. következő része GamblingORB -cikknek a felelősségteljes szerencsejáték megtanulásáról szóló

  # 1 Legyen óvatos a bónuszokkal

  Legyen óvatos a bónuszokkalA legtöbb magyar szerencsejátékos üdvözlő bónusz igénylésével kezdi az online fogadást. Ez a legnépszerűbb bónusztípus, és minden kaszinó rendelkezik ezzel, hogy új játékosokat vonzzon a platformjára. Nagyon nagylelkűnek tűnő feltételeket fogalmaznak meg, és a játékosok gyakran igényt tartanak rájuk, és pénzt nyernek, csak azért, hogy megtudják, addig nem vonhatják ki nyereményüket, amíg nem teljesítik a bónusz megforgatási követelményét.

  Ez egy klasszikus eset, amikor egy magyar szerencsejátékos szem elől tévesztheti azokat az idő- és pénzkorlátozásokat, amelyeket a felelősségteljes szerencsejáték szabályai részeként meghatározott. A szükséges extra befizetések és a nyereményükhöz való hozzájutás rajtuk keresztüli lejátszásának izgalma átveszi a hatalmat. Ne hagyd.

  #2 Annak megértése, hogy általában a Ház nyer

  Annak megértése, hogy általában a Ház nyerMinden online fogadójátéknak, legyen az akár pokies, akár asztali játék, van House Edény és RTP (Return to Player) százalék. A legkisebb házelőny általában 1,5%, és ez vonatkozik a blackjack egyes változataira. Ha a ház széle 1,5%, az azt jelenti, hogy az RTP 98,5%. Soha nem fog 100%-os vagy nagyobb RTP-t látni, ami lényegében azt jelenti, hogy hosszú távon veszíteni fog. Ennek megértése alapvető fontosságú a felelős szerencsejátékhoz.

  A Gambling ORB teljes mértékben elismeri, hogy Ön rövid távon felrúghatja a trendet, és nyerhet. De egy hosszabb varázslat vagy több munkamenet során veszíteni fog.

  #3 Ne dőlj be a szerencsejátékosok tévedésének

  Ne dőlj be a szerencsejátékosok tévedésénekA „szerencsejátékos tévedése” az a meggyőződés, hogy az ismétlődő körülmények megismétlik a korábbi nyereményt. Ez szemétség. Minden megfelelően engedélyezett és szabályozott magyar online kaszinó rendelkezik RNG-vel (Véletlenszám-generátor), amelyek meghatározzák a játékok kimenetelét, legyen szó pokiról, kártyáról vagy egyéb asztali játékról. A kulcsszó itt a „véletlenszerűség”, és ennek megértése alapvető a felelősségteljes szerencsejáték megtanulásához.

  A „véletlen” szótári magyarázata „olyan eredmény, amely határozott cél, ok vagy minta nélkül következik be”. Az online fogadási platformok sok pénzt költenek arra, hogy az RNG-ket függetlenül auditálják, és igazolják, hogy véletlenszerű, tisztességes játékeredményeket produkálnak. GamblingORB megerősíti, hogy az ismétlődő körülmények nem más, mint véletlen.

  Felelősségteljes szerencsejáték-eszközök használata

  Ha felelősségteljes szerencsejáték-szemléletét a következő szintre szeretné emelni, érdemes lehet „formalizálnia” saját maga által hozott korlátozásait az Ön által használt online kaszinók által kínált eszközök segítségével. Íme néhány a legnépszerűbb eszközök közül.

  A Felelős Szerencsejáték Fogadási Limit Eszköz

  Ezzel az eszközzel napi, heti vagy havi befizetési limitet állíthat be. Ha a helyére került, az magyar platform figyelmezteti Önt, ha megpróbálja túllépni ezt a határt. Nem befolyásolják a különböző pénztárcák közötti pénzátutalások vagy az esetlegesen végrehajtott kifizetések. Az esetleges növelések 7 napig nem lépnek életbe, míg a csökkentések azonnal megtörténik.

  A veszteségkorlátozó eszköz

  Ahogy a Gambling ORB elmondhatja Önnek, a veszteségek hajszolása rossz hír. Ez egy egyszerű módja a veszteségek növelésének. A veszteségkorlátozó eszközzel azonban korlátozhatja az elveszíthető vagy átutalható összeget egy bizonyos időszakban.

  A Gamble Responsily Time Out eszköz

  A Gamble Responsily Time Out eszközA vesztes sorozatot átélő magyar fogadók ezzel az eszközzel felfüggeszthetik hozzáférésüket a kaszinóhoz 1-30 napra.

  További eszközök, amelyek segíthetnek a felelősségteljes szerencsejátékban:

  • A Költségvetés-kalkulátor eszköz – Segít elemezni bevételeit és kiadásait, hogy meghatározza a potenciális fogadási költségvetést.
  • Valóságellenőrzés – Ez az eszköz minden valódi pénzes játékot figyelembe vesz. Fogadásoknál működik. Alkalmazása munkamenetenként történik, és minden munkamenet után jelentést kap. Nem korlátozó – informatív.
  • A Felelős Szerencsejáték Önértékelés – Ez egy olyan eszköz, amely számos kérdést tesz fel Önnek szerencsejátékaival kapcsolatban. Válaszai alapján jelezni fogja, hogy felelősségteljesen játszik-e szerencsejátékban, vagy esetleg problémái vannak.

  A rendelkezésre álló eszközök közül az utolsó az önkizáró eszköz, amely az alábbi vita részét képezi.

  Mit kell tennie, ha úgy érzi, nem tudja abbahagyni a szerencsejátékot

  nem tudja abbahagyni a szerencsejátékotHa úgy érzi, hogy abba akarja hagyni a szerencsejátékot, de nehézségei vannak ennek megtételével, előfordulhat, hogy önkizáró eszközt kell használnia. Ez a végső lépés minden magyar számára, amit meg kell tennie, ha attól tart, hogy nem tud felelősen játszani.

  Az önkizárás, amelyet öneltiltásnak is neveznek, minden magyar szerencsejátékos önkéntes lépése. Ha hatályba lépett, a játékost teljes mértékben kizárja a szerencsejáték-oldalak vagy az online fogadási oldalak területéről. Minden magyar fogadási platformnak biztosítania kell ügyfelei számára ezt a lehetőséget.

  Magyar különféle önkizárási programok léteznek. Hajlamosak hasonló módon dolgozni.

  • Válassza ki azt a platformot, amelyről ki szeretne zárni.
  • Írjon alá egy okiratot vagy erősítse meg elektronikusan, erősítse meg a platformmal a kizárás időtartamát.

  GamblingORB azt tanácsolja az magyar játékosoknak, hogy gondolkodjanak hosszan és alaposan, mielőtt aktiválják az önkizárási parancsot. Ha már hatályba lépett (általában 24 órás lemondási idő van), addig nem vonható vissza, amíg a kért kizárási időszak le nem jár.

  Ha úgy gondolja, hogy segítségre van szüksége, íme néhány támogató szervezet , amelyekkel megbeszélheti, hogyan játsszon felelősségteljesen szerencsejátékkal, mielőtt elhamarkodott döntést hozna, és utólag megbánná – olyan cégek, mint a GamCare és a BeGambleAware.org. Érdemes elolvasni a „Szerencsejáték-függőség és szerencsejáték-problémák” című útmutatót is a helpguide.org webhelyen .

  Vissza a tetejére